LJUDI, EVO GA NOLE! Đoković oduševio trojicu mladića dok su istovarali kamion u Jajincima
Foto: Printskrin/Instagram

CAR

LJUDI, EVO GA NOLE! Đoković oduševio trojicu mladića dok su istovarali kamion u Jajincima

Tenis -

Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković oduševio je trojicu mladića iz Čačka koji su istovarali kamion u Jajincima.

- Evo ga Nole! - uzviknuo je radnik jedne čačanske firme dok je istovarao kamion pun robe u Jajincima.

I zaista, niz ulicu je išao jedan od najboljih tenisera svih vremana, a momci iz Čačka nikako nisu hteli da propuste ovaj trenutak. Novak je uz osmeh pristao da se fotografiše s njima i tako im taj dan učini nezaboravnim. Reklo bi se da je već prebrodio porazu u Parizu.

- Istovarali smo neku robu koju je naručio čovek u Jajincima. Uobičajan dan na poslu, ali da ne bude tako pobrinuo se Nole, koji je nedaleko od nas izlazio iz kola. To nije promaklo mom kolegi, primetio ga i uzviknuo: 'Evo ga Nole!' Naravno, prišli smo mu i zamoli da sa njim napravimo fotografiju. On je bez problema prihvatio, pravi je gospodin, običan čovek. Isti je kao na televiziji, vedar, nasemjan - kazao je Senić.

Nenad je pitao našeg tenisera kako se sada oseća, aludirajući na njegov poraz od Tima.

- Biće bolje. Idemo dalje, odgovorio mi je. Video sam da je bio prilično umoran, pa nisam hteo da ga opterećujem raznim pitanjima. Meni i mojim kolegama je bilo drago što smo imali priliku da se slikamo sa takvom veličinom kakav je Nole - zaključio je Senić.

Novak Đoković i njegova porodica provešće nekoliko dana u Beogradu, nakon čega on počinje pripreme za travu i Vimbldon.

U tandemu s Agasijem Štepenak novi trener Đokovića Najbolji srpski teniser Novak Đoković u potrazi je za stalnim trenerom koji će blisko sarađivati sa Andreom Agasijem. Kao najozbiljniji kandidat spomninje se češki teniser Radek Štepanekom, koji je blizu da završi tenisku karijeru i posveti se trenerskom poslu. Nole nije hteo da licitira sa imenima, ali je posle poraza na Rolan Garosu u potrazi za trenerom koji će svakodnevno da brine o njemu.

kurir.rs / Milan Nastić

foto: Printskrin/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li će njih dvojica pobediti Vels?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track