ŽURKA ZA BEBU: Trudna Serena Vilijams se vratila u pedesete!
Foto: Instagram PrintScreen

SA STILOM

ŽURKA ZA BEBU: Trudna Serena Vilijams se vratila u pedesete!

Tenis -

DOBRO ZEZANJE Vilijamsova organizovala proslavu sa posebnom tematikom, a događaj su uveličale mnoge slavne dame

Beba Serene Vilijams na svet će doći u velikom stilu! Iako naslednica još nije ni rođena, u njenu čast poznata teniserka priredila je nezaboravnu žurku, koju su svojim dolaskom uveličale mnogobrojne poznate ličnosti.

Serena je darivanje bebe, koje je tradicionalni američki običaj, organizovala u stilu pedesetih godina, pa je sve imalo posebnu čar.

Serena je zabavu priredila u Vest Palm Biču na Floridi, a osim njenih najbližih prijateljica, došle su i američka pevačica i glumica Sijera, Eva Longorija i druge slavne dame. U haljinama i s modnim dodacima koje su žene nosile pedesetih godina prošlog veka Serena i njene zvanice super su se zabavljale.

foto: Instagram PrintScreen

Rekorderka po broju osvojenih grend slem titula (23) očekuje rođenje bebe krajem ovog meseca ili početkom septembra. Osim po slavnim roditeljima, Serenina beba moći će da se pohvali i time što je u maminom stomaku osvojila Australijen open, pošto teniserka tada još uvek nije znala da je u drugom stanju.

Anja Vukašinović / Foto: Instagram

Aleksis otkrio

SERENA OSEĆA DA ČEKAMO DEVOJČICU

Serena Vilijams i njen verenik Aleksis Ohanijan ne žele da im doktori otkriju pol bebe kako bi to bilo iznenađenje na rođenju, ali izabranik slavne teniserke kaže da ona ima osećaj da očekuju devojčicu.

- Serena je trudna osvojila Australijen open i oseća da nosi devojčicu. Jednom prilikom je rekla: „Ova beba je svašta prošla i sve podnela kao šampion, a samo žena može da bude toliko jaka da izdrži sve to“ - rekao je Aleksis.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Već se zna pobednik Superkupa Evrope!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track