NOVAKU TENIS VIŠE NIJE PRIORITET Đoković: Bog mi je poručio "Sad je dosta"
Foto: Foto: Instagram/djokernole

Vreme za porodicu

NOVAKU TENIS VIŠE NIJE PRIORITET Đoković: Bog mi je poručio "Sad je dosta"

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zbog povrede je završio takmičarsku sezonu i sada uživa u društvu porodice, supruge Jelene i sina Stefana.

Uskoro će dom Đokovića biti proširen za novog člana, za otprilike mesec dana Jelena i Novak će drugi put postati roditelji, a Stefan će dobiti seku.

– Sve što se dešava u životu dešava se sa razlogom. Pokušaću da iskoristim ovo vreme najbolje što mogu da ga kvalitetno provedem sa porodicom. Za oko mesec dana Jelena i ja ćemo uz božju pomoć postati opet roditelji. Izgleda da je moralo ovo da se desi da mi Bog definitivno poruči: "Sad je dosta". Sve što mi se desilo, a bilo je pregršt prelepih stvari, i porodičnih, i teniskih, umeju da istroše čoveka. Na lep način, ali umeju da iscrpe – poručio je nedavno Đoković, a prenosi Stori.

Jelena i Novak su nedavno otkrili da su već izabrali ime za ćerkicu.

Đoković trenutno pauzira kada je tenis u pitanju zbog povrede lakta, pa se trudi da što više vremena provede sa svojim sinom Stefanom.

Njih dvojica zajedno uživaju u svakom trenutku, a tata Nole se postarao da Stefanu ne bude ni malo dosadno.

Odveo ga je u prirodu gde su zajedno posmatrali lepote jezera i crne labudove.

Observing the world with the eyes of a two year old brings so much colour to it... #familytime ??☀?

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Sin Stefan i supruga Jelena čine sve kako bi se Nole što pre izlečio, pa je tako Jelena objavila fotografiju sa porukom da vrele letnje dane porodica Đoković provodi u prirodi, okružena gustom šumom gde svi zajedno uživaju u zalasku sunca.

Moments like this.... ?#nature #sunset #familytime

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Novak je krajem jula na konferenciji za medije u Beogradu saopštio da je završio sezonu zbog povrede lakta. Tom prilikom je izjavio da će najveći deo odmora od tenisa posvetiti porodici, a po svemu sudeći povratak na teren se neće desiti pre januara naredne godine.

Kurir sport/Story

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track