(FOTO) VRAĆA SE STARI NOLE! Đoković počeo sa pripremama i poslao poruku Juseinu Boltu koji mu je munjevito odgovorio
Foto: Fonet

U PUNOM TRENINGU

(FOTO) VRAĆA SE STARI NOLE! Đoković počeo sa pripremama i poslao poruku Juseinu Boltu koji mu je munjevito odgovorio

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković polako ulazi u trenažni proces kako bi što spremniji dočekao narednu sezonu i turnire koji ga očekuju u januaru.

Đoković je ranije završio sezonu zbog povrede lakta koja ga je mučila dugo vremena, te su fanovi sa žaljenjem prihavtili činjenicu da svog idola neće gledati na nedavno završenom US Openu, kao i turnirima koji su prethodili poslednjem Gren Slemu u sezoni.

Za sve ovo vreme, Novak je bio na terapijama, provodio vreme sa porodicom i odmarao, ali je došao i trenutak kada je odlučio da započne trenažni proces kako bi se vratio u formu.

Kako je i sam najavaio, Đoković bi trebalo početkom januara da se vrati na teren, a za to vreme o svojim aktivnostima fanove obaveštava putem društvenih mreža.

"Toliko sam brz na stazi da mi je potreban padobranac...", stoji u opisu fotografije ispod koje je sijaset komentara kako je 'stari Nole' spreman da zasija u punom sjaju naredne godine, ali je tagovan i Jusein Bolt koji mu je na taj komenatr odgovorio munjama koji su njegov zaštitni znak.

I was so fast on the track that I needed a parachute.... ??⚡️? cc @usainbolt

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

kurir.rs / kurir sport

foto: Fonet AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

7 činjenica koje niste znali o Novaku Đokoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track