(FOTO) ĐOKOVIĆIMA NEDOSTAJE DOMOVINA: Jelena otkrila gde će prvo odvesti Taru kada dođu u Srbiju
Foto: Instagram/Jelena Đoković

VODE JE NA PLANINU

(FOTO) ĐOKOVIĆIMA NEDOSTAJE DOMOVINA: Jelena otkrila gde će prvo odvesti Taru kada dođu u Srbiju

Tenis -

Supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković otkrila je na društvenim mrežama gde će odvesti ćerkicu Taru kada je budu prvi put dovodili u Srbiju.

I dok Novak i Jelena uživaju u blagodetima roditeljstva i novom članu porodice, ćerkici Tari, ne zapostavljaju ni obaveze u Fondaciji koja se prevashodno bavi decom i obezbeđivanju što boljih uslova za njihovo odrastanje.

"Za samo nekoliko dana počinje peti po redu kamp pod imenom "Igre prijateljstva" na Kopaoniku, planini na kojoj je Novak odrastao i prvi put uzeo reket u ruke", napisla je Jelena na društvenim mrežama, a potom nastavila.

"Ovo je tako drag i poseban projekat za našu Fondaciju. Tako sam ponosna i zahvalna svim članovima našeg tima, volonterima, donatorima i sponzorima koji pomažu da ovaj kamp iz godine u godinu raste i uključuje sve više dece. Pre dve godine naš kamp je brojao 30 mališana, a sada je taj broj daleko veći - čak 150!", pohvalila se supruga najboljeg srpskog tenisera i otkrila da će uskoro Đokovići posetiti Srbiju koja im jako nedostaje.

"Ovaj kamp je pre svega namenjen razmeni, učenju kroz igru, uživanju u prirodi i svim njenim avanturama. Prošle godine nam se Stefan pridružio u kampu, igrao i uživao sa ostalom decom. Baš mu se svidelo! Jedva čekam da dovedem Taru kada malo ojača da upozna nove prijatelje", napisala je Jelena.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/IG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li je Lukakuov penis najveći problem engleskog fudbala?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track