NOVAKOVA MAMA ZA KURIR: Želela je ćerku, a evo šta kaže o unuci Tari!
Foto: Damir Dervišagić

NEDOSTAJE JOJ

NOVAKOVA MAMA ZA KURIR: Želela je ćerku, a evo šta kaže o unuci Tari!

Tenis -

Dijana Đoković jedva čeka da u Srbiju dođu njen sin i snaja Jelena s decom, jer ih se mnogo uželela

Dijani Đoković su sin Novak Đoković i snaja Jelena Đoković ispunili životnu želju - da postane baka devojčice.

Supruga našeg najboljeg tenisera porodila se pre dva meseca i na svet donela ćerku Taru. Međutim, baka je devojčicu videla samo jednom, pa u razgovoru za Kurir kaže kako željno iščekuje da je ponovo drži u naručju.

- Obožavam devojčice. Moja životna želja je bila da imam ćerku, imam tri divna sina i unuka je sad nadomestila tu prazninu. Bila sam najsrećnija kad se Tara rodila. Videla sam je samo kad se Jelena porodila. Nadam se viđenju uskoro. Jedva čekam da vidim koliko se promenila - priča Novakova mama.

Ona kaže da je usrećuje i unuk Stefan, koji podseća na Novaka kad je bio mali.

- Stefan je divan dečak, pamaten, dobar, poslušan. Svaki momenat proveden s njim je pravo uživanje. Izuzetno me podseća na Novaka kad je bio mali, isto je bistro i pametno dete. Govori srpski i engleski. Oduševi me kad mi kaže: „Bako, hajde sedi da se nas dvoje ispričamo“ - otkriva Dijana.

Đokovićeva priznaje da je sin često savetuje i brine za njeno zdravlje.

- Svaki dan mi govori da vodim zdrav život. Brižan je i priča mi da pazim na ishranu i da redovno spavam. Nole se trenutno oporavlja, uživa s porodicom. Naravno, radi na sebi, ima kondicione treninge i nadamo se da će se sledeće godine vratiti na teren - poručuje mama našeg najboljeg tenisera.

foto: Damir Dervišagić

MODA

Muž mi je stilista

Dijana Đoković pojavila se u sredu veče na modnoj reviji Igora Todorovića i otkrila ko brine o njenom stajlingu.

- Nisam pobornik toga šta je u trendu, imam svoj stil i držim se toga. Stilista mi je suprug. Odaberem ono što mi se sviđa, pa ga pitam da li mi to dobro stoji. Sinovi mi kažu „baš si u dobrom fazonu“. Sviđa im se kako se oblačim. Suprug ima odličan stil, a sinovima sam od rođenja govorila kako treba da budu svoji u svemu pa i u oblačenju i znaju da se obuku kad i kako treba.

Kurir / Lj. S.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ĐOKOVIĆEV SIN PRIČA DVA JEZIKA: Pogledajte razgovor između Novaka i malog Stefana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track