SLUŽIĆE SE JAPANSKI SPECIJALITETI: Sedorf i Đoković otvaraju restoran
Foto: Privatna arhiva

Otkrivamo: Evo otkud slavni fudbaler u Beogradu

SLUŽIĆE SE JAPANSKI SPECIJALITETI: Sedorf i Đoković otvaraju restoran

Tenis -

Holanđanin je vlasnik lanca japanskih restorana. Ima ih po celom svetu, od Milana do Dubaija, pa hoće da se proširi i na srpsko tržište, saznaje Kurir

Pitanje svih pitanja: Otkud Klarens Sedorf u Beogradu? I to baš na slavi Novaka Đokovića.

Kurir ekskluzivno daje odgovor - legendarni fudbaler i jedini osvajač Lige šampiona sa četiri različita kluba gost je našeg tenisera, s kojim namerava da pokrene biznis u Srbiji.

- Sedorf je vlasnik lanca japanskih restorana. Ima ih po celom po svetu, od Milana do Dubaija. Tim povodom je i gost Novaka Đokovića u Beogradu - kaže izvor Kurira.

Holanđanin nije krio zadovoljstvo što je imao priliku da poseti Noleta i provede neko vreme s njim. U jeku pregovora s našim asom imao je i slobodnog vremena, pa je s Đokovićem i razmenio nekoliko teniskih udaraca. Obojica su bili obučeni kao šefove kuhinje, s tim što je Nole u ruci držao tiganj, a Sederof reket.

- Ko kaže da moraš da piješ da bi ti bilo zabavno. Nole i ja igramo zanimljiv tenis tiganjem - napisao je Sedorf na Instagramu.

foto: Privatna arhiva

Novak Đoković mu je odmah odgovorio i zahvalio mu se što je došao u Beograd, gde su proveli divne trenutke.

- Klarense, doneo si mi mnogo smeha i pozitivne energije u Beograd. Hvala ti puno na svemu i uskoro se ponovo vidimo. Sačuvaću ti tiganje - poručio je srpski teniser.

Kurir / M. N.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KLARENS SEDORF U BEOGRADU: Čuveni fudbaler gost Đokovića na slavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track