(FOTO) KONAČNO JE OTKRIVENO: Evo zašto je Ana Ivanović mesecima krila da je trudna!
Foto: Instagram/Ana Ivanović

priznala tek pre neki dan

(FOTO) KONAČNO JE OTKRIVENO: Evo zašto je Ana Ivanović mesecima krila da je trudna!

Tenis -

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger za par meseci će postati roditelji, a lepu vest svetu su saopštili tek pre neki dan.

Ana je fotografijom na svom Instagram potvrdila ono što se već mesecima priča, ona i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, početkom sledeće godine dobiće svoje prvo dete, što će na najbolji način krunisati brak koji su sklopili na leto 2016. godine.

Naime, Ana je objavila fotografiju na kojoj se vide tri para istih patika – za nju, njega i jedne za bebu!

– Malo proširenje naše porodice. Ništa me ne čini srećnijom – napisala je Ana uz presladak post koji je za kratko vreme prikupio na hiljade lajkova.

A little extension to our family ???. Couldn’t be more happy❤️ !!! @bastianschweinsteiger

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Iako se mesecima unazad spekulisalo da je Ivanovićeva u drugom stanju, ni ona ni Bastijan nisu hteli da se oglašavaju tim povodom.

Kako se šuška, Ana je odlučila da objavi da je u blagoslovenom stanju jer je stomak počeo da joj se vidi te više nije mogla da sakrije srećne vesti pošto su paparaci sve vreme oko njihove vile u Čikagu.

Do sada ga je uspešno skrivala širokim džemperima i kaputima, ali kako vreme odmiče sve je teže to izvesti. Inače je, kao mnoge trudnice, smatrala da ne treba da priča o trudnoći dok ne prođe neko vreme.

foto: Profimedia

Podsećanja radi, Ana i Bastijan venčali su se u julu prošle godine u Veneciji, a novi član porodice bi trebalo da stigne u februaru sledeće godine.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/IG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track