NOVAK ZABRINUO NAVIJAČE: Evo kako izgleda Đokovićev lakat
Foto: Fonet

LOŠE VESTI

NOVAK ZABRINUO NAVIJAČE: Evo kako izgleda Đokovićev lakat

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je odložio povratak na teren, pošto povreda lakta još nije potpuno zalečena, pa ostaje da se vidi kada ćemo ga ponovo gledati.

Ono što je još više zabrinulo sve Novakove navijače je fotografija koja se pojavila nekoliko sati nakon što je objavio povlačenje sa turnira. Na njoj Nole jeste nasmejan, ali u prvi plan izbija lakat, koji je zavijen.

Podsetimo, Đoković je trebalo da nastupom u Abu Dabiju prekine polugodišnju pauzu nastalu posle povrede lakta na Vimbldonu.

- Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u poslednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda lekari su me savetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama - rekao je Đoković.

Novak još uvek nije siguran kada će se vratiti na teren.

- Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gde volim da učestvujem. Ostaje da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što pre mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam. Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana - izjavio je Novak.

Kurir sport

Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOVA NEDELJA ODLUKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track