KREĆE OD NULE: Senzacionalni četvrtfinalista Australijan opena izbrisao sve svoje tvitove. Evo i zašto
Foto: AP

ZOVE SE TENIS I IGRA TENIS

KREĆE OD NULE: Senzacionalni četvrtfinalista Australijan opena izbrisao sve svoje tvitove. Evo i zašto

Tenis -

Američki teniser Tenis Sandgren rekao je danas da je obrisao svoje objave na Tviteru iz poslednjih nekoliko godina jer želi "čist početak" i da krene napred, a nakon što su mediji počeli da ispituju njegove veze sa desničarskim pokretima.

Sandgren je dospeo u centar pažnje zbog svog iznenađujećeg plasmana u četvrtfinale Australijan opena, ali su potom na površinu isplivale i stvari koje on želi da sakrije.

Naime, Sandgrenova aktivnost na društvenim mrežama je poslednjih dana pažljivo ispitivana, "kopana", pa je tako otkriveno da podržava desničarske pokrete.

Sandgren je danas demantovao da podržava desničarske pokrete.

On je u intervjuu za ESPN naveo da je svoje tvitove iz poslednjih nekoliko godina obrisao, ali ne zato što je to nešto čega se treba stideti, već zato što želi "čist početak".

"Ja nisam takva osoba ni u jednom od tih pogleda", rekao je 26-godišnji teniser iz Tenesija, koji sebe opisuje kao pobožnog Hrišćanina.

"Ljudi to mogu da snime, da sačuvaju, da podele sve što žele. Ja to znam, to je što je... Mislim da nije loš način da se krene napred", dodao je Sandgren.

Sandgren će u četvrfinalu Australijan opena igrati protiv Čunga Hjeona iz Južne Koreje.

(Beta, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track