SNAGU CRPI IZ PORODICE Đoković: Život je divan! Jelena, Tara i Stefan su moji anđeli
Foto: Tanjug/Rade Prelić

NOVAK UŽIVA U PORODIČNIM TRENUCIMA

SNAGU CRPI IZ PORODICE Đoković: Život je divan! Jelena, Tara i Stefan su moji anđeli

Tenis -

Najuspešniji srpski sportista Novak Đoković kaže da je najgore prošlo i dok uživa u nezaboravnim trenucima koje provodi sa suprugom Jelenom, njihovim sinom Stefanom i ćerkom Tarom, ističe da je spreman za nove uspehe.

Porazi su sastavni deo sporta i ne postoji šampion koji tokom karijere nije prošao kroz makar jednu krizu. Međutim, nekima je očigledno zabranjeno da se suočavaju s teškim periodima, naročito u zemlji u kojoj se uspeh ne prašta i gde svi veruju da umeju da igraju tenis kao Novak Đoković. Čovek koji nam je doneo toliko radosti, imao je prilike da za kratko vreme doživi i euforično uzdizanje među zvezde i ono užasno razočaranje kada vas, posle samo jednog malog kiksa, surovo tresnu o tlo, zaboravljajući da je lopta okrugla i da niko ne može da bude večiti pobednik.

Ipak, neosnovana upiranja prstom i komentari samozvanih stručnjaka, nisu omeli apsolutnog heroja nacije. Utehu, radost, energiju i najveću podršku pronalazio je, kao i uvek do sada, u svojoj porodici, koja se u avgustu uvećala za još jednog člana.

- Jelena i ja smo svaki trenutak Tarinog dolaska na svet proživeli zajedno i kao muškarac moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi. Koliko bola i nesebičnog davanja one prođu da bi stvorile, donele na svet i odgajile ta mala božanstvena bića. Kakav blagoslov... Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan – rekao je Đoković povodom rođenja ćerke.

kurir.rs / 52.rs foto: Tanjug/Rade Prelić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ĐOKOVIĆEV SIN PRIČA DVA JEZIKA: Pogledajte razgovor između Novaka i malog Stefana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track