JEZIV DETALJ VEZAN JE ZA NOVAKOVU POVREDU LAKTA: Parčence kosti se odvojilo i stvara upale
Foto: Profimedia, AP

OBRADOVIĆ OTKRIO O ČEMU SE RADI

JEZIV DETALJ VEZAN JE ZA NOVAKOVU POVREDU LAKTA: Parčence kosti se odvojilo i stvara upale

Tenis -

Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović govorio je o jezivoj povredi novaka Đokovića koja ga muči već neko vreme.

Da li će se Novak vratiti na teren i kada još uvek je neizvesno. povreda lakta koju vuče već duže vreme se opet pogoršala, a više o samim detaljima vezanim za povredu najboljeg srpskog tenisera otkrio je i nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović.

- Informacija koju ja imam o njegovoj povredi, je da se radi o tom nekom "floting bounu", kako ga zovu Englezi. To je, uslovno rečeno, parčence kosti koje je odvojeno i koje stvara upalne procese. Koliko sam uspeo da saznam od svojih kolega hirurga, to ni ne bi trebalo vaditi, već se to nazad zalepi za kost - rekao je Obradović, a zatim se osvrnuo na priče o mogućnosti odlaska Đokovića na operaciju.

- Novak je taj koji sam treba da donese odluku šta treba da uradi. Ta nedoumica praktično traje dve godine, i Australijan open dokazuje da i dalje nije rešio. Novak stavlja neke meleme, pokušava na druge načine da to zaleči, ali očigledno nije uspeo - rekao je Obradović.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : NIJE KRAJ. VAKULKO NIJE POSLEDNJA PARTIZANOVA “BOMBA”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track