VIKTOR SLOMIO REKET: Troicki i Đoković izgubili već na startu takmičenja dublova u Majamiju
Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

MEKTIĆ I PEJA BOLJI OD SRBA

VIKTOR SLOMIO REKET: Troicki i Đoković izgubili već na startu takmičenja dublova u Majamiju

Tenis -

Srpski dubl Novak Đoković - Viktor Troicki poražen je već na startu turnira u Majamiju.

Novak i Viktor su u prvom kolu u konkurenciji parova izgubili posle preokreta od hrvatsko-austrijske kombinacije Nikola Mektić-Aleksander Peja - 6:4, 5:7, 3:10.

Mektić i Peja su u uvodu meča stigli do velike prednosti (4:1), uz dva brejka, ali su onda Srbi dodali gas i vezali pet gemova, pritom čak tri puta oduzevši rivalima servise - 6:4.

U drugom setu serveri su bili sigurni sve do 11. gema kada su Mektić i Peja napravili brejk na servis Troickog, što su kasnije pretvorili u izjednačenje u setovima - 7:5.

O pobedniku je odlučivao "super taj-brejk". Hrvat i Austrijanac su poveli 4:1, a u nastavku konstantno uvećavali prednost do konačnih 10:3.

Troicki se posebno iznervirao u finišu meča kada je slomio reket.

Mektić i Peja će se u drugom kolu sastati sa drugim nosiocima Fincem Henrijem Kontinenom i Australijancem Džonom Pirsom, koji su u prvoj rundi posle velike borbe eliminisali Holanđane Robina Hasea i Matvea Midelkopa - 6:3, 3:6, 10:6.

Đoković u petak uveče startuje u singlu duelom sa Francuzem Benoa Perom, dok je Troicki u četvrtak izgubio meč prvog kola od Kanađanina Denisa Šapovalova - 3:6, 7:6, 6:7.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE BANE IVANOVIĆ VAZNIJI OD REPREZENTACIJE?! Ili se mediji bave trivijama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track