(FOTO) VELIKO SRCE IMA NOVAK! Poražen je od 140. tenisera sveta, ali to ga nije sprečilo da uradi nešto zbog čega mu se DIVI CEO SVET!
Foto: AP

pravi šampion

(FOTO) VELIKO SRCE IMA NOVAK! Poražen je od 140. tenisera sveta, ali to ga nije sprečilo da uradi nešto zbog čega mu se DIVI CEO SVET!

Tenis -

Bolan poraz doživeo je najbolji srpski teniser Novak Đoković u Barseloni. Njegova rana eliminacija razočarala je navijače u glavnom gradu Katalonije, ali bili su oduševljeni zbog onoga što je napravio nakon poraza.

Kakav je šampion Novak Đoković najbolje je objasnio novinar "Eurosporta", Španac Fernando Mursieho. Španski novinar bio je fasciniran Novakovim ponašanjem nakon bolnog poraza u Barseloni.

Jedna stvar je igrač, druga je ličnost. Novak Đoković, nakon što je eliminisan od 140. na svetu, potpisivao je autograme deci, od prvog klinca do poslednjeg. Tako to radi 'broj jedan'", poručio je ovaj španski sportski novinar.

"Jedna stvar je igrač, druga je ličnost. Novak Đoković, nakon što je eliminisan od 140. na svetu, potpisivao je autograme deci, od prvog klinca do poslednjeg. Tako to radi 'broj jedan'", napisao je na Tviteru Španac.

Kurir sport, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zbog koga možemo da se nadamo ozbiljnom uspehu na Svetskom prvenstvu u Rusiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track