Najnovije vesti

FIL-GRIČ DEMANTOVAO NOVAKA: Pitanje je trenutka kada će se Boris vratiti!
Foto: Nebojša Mandić

STARA DOBRA EKIPA

FIL-GRIČ DEMANTOVAO NOVAKA: Pitanje je trenutka kada će se Boris vratiti!

Tenis

Gebhard Fil-Grič, stari-novi kondicioni trener Novaka Đokovića otkrio je da bi se na "dnevnom redu" srpskog asa moglo naći i pitanje povratka Borisa Bekera.

Boris Beker zajedno sa Vajdom, Gričom i Miljanom Amanovićem su bili uz Novaka kada je bio u svom teniskom sutonu. 

Posel Rolan Garosa 2016, krenuli su problemi za Novaka, što motivacioni što zdravstveni. 

Pokušao je Đoković to na sve načine da reši, pa je odlučio da raspusti ceo svoj tim prošle godine i ostvari saradnju sa Andrea Agasijem. Međutim ni to nije bilo dugog veka. 

"Novak prolazi kroz težak period. Mi smo uvek bili odličan tim, a ako budem mogao da pomognem sigurno ću pomoći. Mislim da mu je emotivno pomoglo što smo opet sa njim, on odlično zna kako radimo", rekao je Fil Grič, prenosi Spox.  

Beker je nakon odlaska iz stručnog štaba Đokovića potvrdio da je Novaku manjkalo volje, ali sada se vratio Marjan Vajda, a tu je i Fil-Grič. "Pitanje Bekerovog povratka bi moglo da dođe na red kasnije. Boris je uvek bio neverovatno takmičarski raspoložen, imao je sjajne analize. Međutim, kada smo se pre godinu dana razišli sa Đokovićem, on nije dovoljno trenirao, nije dovoljno želeo da pobeđuje. A da biste bili na vrhu, sve mora da bude u najboljem redu", dodao je Austrijanac.

Kurir sport

Foto: Nebojša Mandić 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...