ĐOKOVIĆ LJUT: Organizatori mastersa u Rimu namestili Novaka pred duel sa Nadalom. Srpski as se pola sata svađao sa Italijanima (VIDEO)
Foto: Reuters

boli ga nepravda

ĐOKOVIĆ LJUT: Organizatori mastersa u Rimu namestili Novaka pred duel sa Nadalom. Srpski as se pola sata svađao sa Italijanima (VIDEO)

Tenis -

Novak Đoković neće imati mnogo vremena za oporavak od meča sa Keijem Niškorijem, pošto u subotu od 14.30 igra protiv Rafaela Nadala u polufinalu Rima.

Samo što se završio meč u Rimu oko 21 čas, Novak je saznao da neće imati mnogo vremena da odmori.

Kada mu je postavljeno pitanje o surovim uslovima, Novak se samo kiselo nasmejao, uzdahnuo i uzvratio novinaru pitanjem.

- Šta mislite, zašto kasnim na konferenciju? Hajde da se na ovome zaustavimo jer smo celu noć provoli u priči o ovome, oko pola sata, ali neke stvari prosto nemaju smisla. Ne radi se samo o ovom turniru, već nekoliko puta sam se u karijeri suočavao sa ovime.

- Hajde da o ovome pričamo neki drugi put, nadam se da razumete, hvala vam - rekao je Đoković, koji se dugo raspravljao sa organizatorima.

Inače, Nadal je duel sa Fonjinijem završio nešto pre 15 časova, a posle Rafe i Noleta će se igrati drugo žensko polufinale, dok će u večernjem terminu igrati Čilić protiv Zvereva.

Novakovu reakciju možete videti od 4. minuta konferencije.

NE PROPUSTITE ŠANSU DA SE NAĐETE NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

F4 u zemlji košarke. Ovo su rekorderi. Iznenadiće vas ko je dao najviše koševa u jednom finalu? (KURIR SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track