JAVIO SE I ON! MATS VILANDER BEZ DLAKE NA JEZIKU! Ono što je rekao za Novaka Đokovića pred početak Rolan Garosa će vas ŠOKIRATI!
Foto: Profimedia

E NEK' JE I ON REKAO SVOJE

JAVIO SE I ON! MATS VILANDER BEZ DLAKE NA JEZIKU! Ono što je rekao za Novaka Đokovića pred početak Rolan Garosa će vas ŠOKIRATI!

Tenis -

Proslavljeni švedski teniser Mats Vilander prokomentarisao je predstojeće učešće Novaka Đokovića na Rolan Garosu i svojom najnovijom izjavom Noletove fanove ostavio u neverici.

Mats Vilander smatra da srpski as ima šansu da ostvari dobar rezultat na predstojećem grend slemu.

Novak će u Parizu takmičenje početi protiv kvalifikanta, dok ga u drugom kolu očekuje duel sa Davidom Fererom.

"Definitivno se vraća. Da se ovaj grend slem ne zove Otvoreno prvenstvo Francuske, mislim da bi bio među sedmoricom-osmoricom favorita. Čak i u Parizu ima šansu. Igrao je veoma dobro protiv Nadala u Rimu. Lakše je igrati kada nemate šta da izgubite i sve da dobijete, ali se tehnički vratio na nivo na kojem je bio ili je veoma blizu toga", rekao je Vilander.

novak đoković
novak đokovićfoto: EPA/ETTORE FERRARI

Šveđanin kaže da je Đoković na novom početku, te da pokušava da pronađe svoj put.

"U skoro istoj situaciji je sada kao kada je imao 17, 18 ili 19 godina, pre svog prvog grend slema. Ima 31 godinu, ali ponovo počinje. Pokušava da nađe svoj način na terenu po pitanju intenziteta. Saradnja sa Vajdom je sjajan potez. Mislim da je uvek donosio prave odluke, a iako saradnja sa Andreom nije potrajala mnogo je naučio", kaže Vilander.

mats vilander
mats vilanderfoto: AP

Vilander očekuje Đokovića u drugoj nedelji takmičenja i ističe da ćemo tada videti na kojem je zaista nivou.

"Mislim da će mentalno igrati pametne mečeve dok ne dođe do ključnih. Tada će se sve svoditi na to koliko je voljan da emotivno trpi", ocenio je Vilander.

kurir.rs / kurir sport

foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KUP SRBIJE JE ZA ĐUKIĆA ISTO ŠTO I LIGA ŠAMPIONA?! Evo I zbog čega! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track