E, OVO TEK NIJE NIKO OČEKIVAO: Kada vidite sa kim se Novak sprema za Rolan Garos, nećete moći da ostanete RAVNODUŠNI (VIDEO)
Foto: Reuters

fanovi besni

E, OVO TEK NIJE NIKO OČEKIVAO: Kada vidite sa kim se Novak sprema za Rolan Garos, nećete moći da ostanete RAVNODUŠNI (VIDEO)

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković stigao je u Pariz, gde će se od 27. maja do 10. juna igrati drugi gren slem u 2018. godini - Rolan Garos.

Đoković je odradio prvi trening, na terenu "Suzan Lenglen", a sparing partner mu je bio Hrvat Borna Ćorić.

Novak je u "grad svetlosti" stigao posle Mastersa u Rimu, gde je zabeležio najbolji rezultat u sezoni. Stigao je do polufinala u kome ga je zaustavio Rafael Nadal.

Nekoliko dana kasnije Novak je odradio i drugi trening sa jednim od poznatih tenisera. Sada je u pitanju teniser iz samog vrha tenisa i velika nada belog sporta Aleksandar Zverev.

Nemac, baš kao i Novak, ima visoke ambicije na ovom gren slemu, pa je odlično što je baš sa njim sparingova samo nekoliko dana pred početak turnira.

Đoković će se na startu pariskog gren slema sastati sa kvalifikantom, a projektovani rivali u drugom i trećem kolu su mu Španci, David Ferer i Roberto Bautista Agut.

U osmini finala bi mogao na Bugarina Grigora Dimitrova, u četvrtfinalu na Belgijanca Davida Gofana, a u polufinalu na Aleksandra Zvereva ili Dominika Tima.

Žreb je odredio da Nole ne može ni na Rafaela Nadala pre finala!

Dušan Lajović staruje protiv Jiržija Veselija, a ako ga pobedi, čeka ga upravo današnji Novakov sparing protivnik Aleksandr Zverev.

Zverev je drugi nosilac turnira i u prvom kolu će se sastati sa Litvancem Rikardasom Beranakisom.

Zverev je sve skoro šokirao svojom izjavom o Novaku kada je posle jednog njihovog duela rekao da je od Đokovića očekivao mnogo više zanemarujući njegovu tešku povredu i naporan povratak na teren. Bezdušnost mladog Nemca je došla do izražaja.

Kurir sport

Foto: reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠATORSKA REPREZENTACIJA SRBIJE I PREPOŠTENI SRPSKI FUDBAL! KURIR TV SPORT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track