LEGENDARNA TENISERKA ŠOKIRANA ĐOKOVIĆEVIM PONAŠANJEM: Nikada nisam videla Novaka tako slomljenog, UPLAŠILA sam se za njega! (VIDEO)
Foto: Reuters

ZABRINUTOST

LEGENDARNA TENISERKA ŠOKIRANA ĐOKOVIĆEVIM PONAŠANJEM: Nikada nisam videla Novaka tako slomljenog, UPLAŠILA sam se za njega! (VIDEO)

Tenis -

Nekadašnja britanska teniserka Anabel Kroft (51), danas stručni konsultant tokom Rolan Garosa, izjavila je da je bila šokirana stanjem uma srpskog igrača Novaka Đokovića posle poraza na Rolan Garosu.

Novak je poražen od Italijana Marka Čekinata posle četiri seta, ali ono što je uzburkalo javnost jeste konferencija za medije odmah po okončanju susreta.

Novak je inače uvek dobro raspoložen za konferencije, a sa novinarima je oduvek imao korektan odnos. Ono što smo juče videli, nije bio taj Novak. Kratko je odgovarao na pitanja, i bio je vidno besan i iznerviran.

Legendarnoj teniserki to nije promaklo, pa je odlučila uživo u programu to da prokomentariše.

"Novak je bio van sebe. Vrlo neobično od njega, jer je uvek pred novinarima bio staložen i nasmejan. Bio je potpuno slomljen. Nije bio u stanju da odgovara na pitanja. Toliko se trudio da prethodnih nedelja podigne formu, da se verovatno jako razočarao. Iskreno se nadam da će odlučiti da igra na travi ovog leta", rekla je Kroftova.

Kurir sport

Foto: reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda se ne šali. Ovo su ozbiljna pojačanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track