PA, DOKLE VIŠE LJUDI: Mekinro ponovo prozvao Đokovića! Novak je trebao da pokaže više!
Foto: Profimedia

strašno

PA, DOKLE VIŠE LJUDI: Mekinro ponovo prozvao Đokovića! Novak je trebao da pokaže više!

Tenis -

Džon Mekinro, legendarni američki teniser, rekao je da je Đoković imao povoljan žreb na Rolan Garosu i da je trebalo da bude makar u polufinalu.

"Mislim da je problem više u glavi neko u fizičkoj spremi, ali ne mogu da tvrdim sigurno. Novak je ima veoma povoljan žreb", kazao je Mekinro.

Novak je eliminisan u četvrtfinalu od, do tada, anonimnog Italijana Marka Čekinata koji je danas poražen u polufinalu od Dominika Tima.

"U nekim od dugih razmena, činilo se da nema podjednako snage i to je uticalo u četvrtom setu. Mislio sam da će momka da dobije sa 6:1 u četvrtom periodu igre. Nekako se Čekinato vratio i onda je igrao tenis života", ističe Mekinro, a potom i dodaje: "Mislim da je Đoković morao da se nađe u polufinalu i bez ikakve sumnje trebalo da dobije ovog momka, ali on (Čekinato) je izveo 'mađioničarski trik'".

I sam Novak je bio veoma besan posle poraza, pa je na konferenciji za medije posle meča izjavio da nije siguran da li će nastupiti na Vimbldonu, čime je šokirao tenisku javnost.

Kurir sport

Foto: profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEKA BOLI BOLIVIJU! U suprotnom, da ne gledamo Orlove na Mundijalu?! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track