VALJDA NEĆE BITI OPET TAKVA DRAMA! Poslednji duel Đokovića i Andersona bio je NEVEROVATAN! Posle toga Novak je ISPISAO ISTORIJU TENISA VELIKIM SLOVIMA!
Foto: AP

NESTVARAN PREOKRET

VALJDA NEĆE BITI OPET TAKVA DRAMA! Poslednji duel Đokovića i Andersona bio je NEVEROVATAN! Posle toga Novak je ISPISAO ISTORIJU TENISA VELIKIM SLOVIMA!

Tenis -

Novak Đoković igra sa Kevinom Andersonom iz Južne Afrike finale Vimbldona, a njihov poslednji susret bio je nestvaran!

I Đoković i Anderson su do završne predstave londonskog gren slema stigli posle antologijskih polufinala.

Teniser iz Južne Afrike pobedio je u petak Amerikanca Džona Iznera posle šest sati i 35 minuta borbe - 3:2 (7:6, 6:7, 6:7, 6:4, 26:24).

Srbin je meč sa Rafaelom Nadalom počeo u petak uveče, a završio ga u subotu popodne. Ukupno, trajao je pet sati i 15 minuta, a Nole je bio uspešniji posle drame, zabeleživši 27. pobedu nad Špancem u njihovom 52. okršaju - 3:2 (6:4, 3:6, 7:6, 3:6, 10:8).

Podsetimo, oni su igrali 2015. godine u trećem kolu londonskog grend slema, a ništa nije slutilo da Novak posle zaostatka od dva seta može da dobije meč.

Ipak, Anderson je taj duel uspeo da izgubi sa 6:7(6), 6:7(6), 6:1, 6:4, 7:5, a ta pobeda još više dobija na značaju zato što je Đoković na kraju osvojio turnir.

On je tada u finalu dobio Rodžera Federera u četiri seta. Sigurno da nema navijača u Srbiji koji ne bi voleo isti ishod i u nedelju, ali da tok meča ne bude kao te 2015. godine.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track