VUČIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU: Veličanstven povratak!
Foto: Tanjug/Tanja Valič

NOLE PO 4. PUT OSVOJIO VIMBLDON

VUČIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU: Veličanstven povratak!

Tenis -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku srpskom teniseru Novaku Đokoviću povodom osvajanja najznačajnijeg teniskog turnira - Vimbldona.

U čestitki se kaže:

"Poštovani Novače, izuzetna mi je čast da Vam u ime građana Republike Srbije i u svoje ime, čestitam osvajanje Vimbldona.

Ovo je veličanstven povratak vrhunskog sportiste i velikog čoveka, koji je dokazao da ostvarenje vanserijskih rezultata iziskuje mnogo strpljenja, hrabrosti i napornog rada.

Podižući vimbldonski pehar četvrti put u karijeri, Vi ste, kao i uvek, uz dužno poštovanje prema protivniku, na dostojanstven način predstavili i sebe i svoju zemlu.

Uveren sam će Vam ovaj veoma važan trofej biti dodatni podstrek za osvajanje narednih turnira", navodi se u čestitki predsednika Aleksandra Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Udovičić: Svaka čast majstore!

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje trofeja na Vimbldonu.

"Novače, hvala ti što si Srbiju još jednom učinio ponosnom! Čestitam ti na ovom sjajnom uspehu, 13. gren slem tituli kojom si još jednom dokazao koliko si veliki šampion i pobednik! Svaka čast majstore", navodi se u čestitki ministra Udovičića, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

kurir.rs / Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track