ĐOKOVIĆ STARTOVAO POBEDOM NA RODŽERS KUPU: Novak i Anderson bolji od kanadskog dubla! (VIDEO)
Foto: AP

BRAVO

ĐOKOVIĆ STARTOVAO POBEDOM NA RODŽERS KUPU: Novak i Anderson bolji od kanadskog dubla! (VIDEO)

Tenis -

Novak Đoković i Kevin Anderson uspešno su startovali u dubl konkurenciji na Rodžers kupa u Torontu u meču koji je kasnije počeo zbog jake kiše i olujnog nevremena.

Đoković je trebalo da u paru sa Kevinom Andersonom nastupi u prvom kolu dublova protiv kanadske kombinacije Denis Šapovalov/Feliks Ožer-Ajasim, ali je taj duel kasnio zbog loših vremenskih uslova.

I Filip Krajinović danas igra u Torontu, a kvota na njegov trijumf nad Hačanovim je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Hačanov - Krajinović.

U najvećem kanadskom gradu prognozirane su olujne kiše i vetar, program kasni po nekoliko sati, pa je i duel srpsko-južnoafričke kombinacije premešten sa Centralnog terena na Grendstend.

Srbin i Južnoafrikanac su u prvom kolu mastersa u Torontu pobedili mlade kanadske tenisere Denisa Šapovalova i Feliksa Ožea Elijasima sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2. Meč je trajao 68 minuta.

Najbolji srpski igrač u utorak bi trebalo da počne i nastup u singlu, a protivnik u prvom kolu biće mu Hjeon Čung iz Južne Koreje.

Masters u Torontu igra se za nagradni fond od šest miliona dolara, dok titulu brani Aleksander Zverev.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track