ĐOKOVIĆU PATI, JER PROPUŠTA DEO ODRASTANJA SVOJE DECE: Evo šta sada rade Stefan i Tara u Španiji dok je Novak u Torontu (VIDEO)
Foto: Profimedia

OVAJ VIMBLDON PAMTIĆE DOK JE ŽIV

ĐOKOVIĆU PATI, JER PROPUŠTA DEO ODRASTANJA SVOJE DECE: Evo šta sada rade Stefan i Tara u Španiji dok je Novak u Torontu (VIDEO)

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković obratio se fanovima uživo preko društvenih mreža iz Toronta posle pobede u drugom kolu Rodžers kupa nad domaćim igračem Piterom Polanskim - 6:3, 6:4.

"Volim da budem u Kanadi i volim da igram ovde, naročito jer mi je tvrda podloga omiljena", počeo je priču Đoković.

Sada na Mastersu u Kanadi važi za prvog favorita, a ne tako davno Đoković nije bio u tako dobroj poziciji.

"Pre tri meseca je sve bilo drugačije, posle Vimbldona imam mnogo više samopouzdanja. Ta gren slem titula je došla u pravo vreme i sada to samopouzdanje želim i ovde da iskoristim", nastavio je Novak.

Osvojio je četiri trofeja na londonskom gren slemu, ali ovaj poslednji zauzima posebno mesto u njegovom srcu.

"Blagosloven sam jer sam Vimbldon osvajao četiri puta. Kao klinac sam se pravio da podižem taj trofej. Mnogi to maštaju, a ja živim svoj san. Ovaj Vimbldon je bio poseban, jer je na ceremoniji dodele pehara prvi put tu bio moj sin Stefan i dozivao me: "Tata, tata"... To ću pamtiri ceo život".

Novak je ponovo odvojen od porodice, što mu teško pada, jer propušta deo odrastanja svoje dece.

"Proveli smo nedelju dana zajedno u Italiji na planini posle Vimbldona. Svašta smo radili, igrali različite sportove... Onda smo otišli u Španiju, gde su oni ostali. Deca sada mnogo vremena provode u bazenu. Stefan roni. To je jedna od stvari kojoj nisam prisustvovao. Tara voli da se smeje. Smeje se svima. Ona je svetlo u kući. Još ne hoda, i dalje puzi", punih usta je Novak pričao o deci, a onda se vratio na priču o tenisu:

"Osvajanjem Vimbldona sam se zvanično 'vratio' i osetio veliko olakšanje. Stavio sam sebi velika očekivanja i veliki pritisak. Radio sam više nego ikada. Zahvalan sam jer su mi i Bog i život naklonjeni".

I na kraju obraćanja Novak Đoković se obratio direktno fanovima:

"Hvala svima na podršci".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track