NOVAK IZAZVAO HAOS U SINSINATIJU: Evo šta je Đoković radio pre prvog meča na turniru čijim osvajanjem može da se upiše u istoriju (VIDEO)
Foto: Printscreen

svi ga vole

NOVAK IZAZVAO HAOS U SINSINATIJU: Evo šta je Đoković radio pre prvog meča na turniru čijim osvajanjem može da se upiše u istoriju (VIDEO)

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priprema se za start turnira u Sinsinatiju.

Đoković izaziva pažnjhu i pometnju gde god se pojavi. Jer, obožavaoci su sa svih strana i žele da ga podrže i izraze uverenje da će posle pauze i problema sa povredom, zbog koje je imao i operaciju brzo stići u vrh ATP liste. tako je bilo i u gradu u kom se igra jedini turtnir koji Novak u karijeri nije osvojio, a koji mu nedostaje da postane jedini igrač u istoriji tenisa koji je osvojio sve Gren slem i Masters turnire.

Jedini Masters koji nedostaje u bogatoj karijeri, Đoković započinje kao deseti nosilac i to protiv Amerikanca Stiva Džonsona i ako njega savlada u sladećem kolu snage će odmeravati sa Manarinom ili Čekinatom, dok je potencijalni protivnik u trećem Grigor Dimitrov. Četvrtfinale Sinsinatija je do povlačenja Rafaela Nadača, koji je juče osvojio titulu u Torontu trebalo da bude pravi teniski klasik. Ovako će sa druge strane terena biti neko drugi, a pobednik tog duela bi najverovatnije zakazao meč sa Marinom Čilićem ili Aleksandrom Zverevim.

Najveće šanse da stignu do finala, sa druge strane žreba, imaju Del Potro, Endi Marej i Rodžer Federer.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track