SPECIJALISTA ZA TRAVU SLEDEĆI NOVAKOV PROTIVNIK: Evo ko je Manarino i kada Đoković izlazi na teren u Sinsinatiju (VIDEO)
Foto: EPA/TANNEN MAURY

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL

SPECIJALISTA ZA TRAVU SLEDEĆI NOVAKOV PROTIVNIK: Evo ko je Manarino i kada Đoković izlazi na teren u Sinsinatiju (VIDEO)

Tenis -

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković nastavlja pohod na jedini Masters koji nema u sovjoj već bogatoj riznici.

Posle pobede u prvom kolu nad Stivom Džonsonom, Đokovića danas očekuje duel za Francuom Manarinom.

Meč će na programu biti oko 19 časova, tačnije na terenu dva, odmah po završetku meča Maria-Stivens koji startuje u 17 časova.

Srbin i Francuz su se do sada tri puta sastajali, ali sva tri puta na travi, gde Đoković nije izgubio nijedan set.

Đoković je u prvom kolu Sinsinatija imao dosta problema, a danas ga čeka duel s Manarinom. Kvota da Novak pobeđuje u dva seta je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Đoković - Manarino

Manarino je trenutno 28. igrač sveta, a do duela sa Đokovićem stigao je pobedom nad Italijanom Markom Čekinatom posle preokreta u dvoipočasovnom maratonu.

Mnogi Mananrina smatraju specijalistom za ''travu'' što je ove sezone i pokazao kada je sjajnim rezultatima U Kvinsu, Antaliji i Vimbldonu uspeo da uđe u tom 30 na ATP listi.

Đoković nije bio zadovoljan nastupom u prvoj rundi Sinsinatija, ali pouzdan servis i besprekorna kretnja bi trebalo da budu dovoljno ubitačno oružje da se "preskoči" i Manarino.

Kurir sport

Foto: EPA/TANNEN MAURY

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track