PLJUSAK PREKINUO NOLETOV POHOD KA ČETVRTFINALU SINSINATIJA: Poznato vreme kada Đoković i Dimitrov nastavljaju meč! (VIDEO)
Foto: AP

KIŠA PRAVI PROBLEME

PLJUSAK PREKINUO NOLETOV POHOD KA ČETVRTFINALU SINSINATIJA: Poznato vreme kada Đoković i Dimitrov nastavljaju meč! (VIDEO)

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Bugarin Grigor Dimitrov igraju meč osmine finala Sinsinatija, ali je ovaj duel prekinuo jak pljusak. Borba za četvrfinale je odložena za petak, a poznato je i vreme kada će dvojica tenisera izaći i na teren i nastaviti meč.

Novak Đoković u osmini finala Mastersa u Sinsinatiju igra protiv prošlogodišnjeg pobednika Bugarina Grigora Dimitrova a trenutni rezultat je 2:6, 6:3, 2:1.

Meč je po drugi put prekinut zbog pljuska pri rezultatu 2:1 za Đokovića u 3. setu i napravljenog brejka, i odložen je za petak, a organizatori su objavili će on biti nastavljen oko 18.30 časova po našem vremenu.

kiša prekinula meč
kiša prekinula mečfoto: Printskrin

Meč između najboljeg srpskog igrača i branioca titule je najpre trebalo da počne između 21 i 21:30h, ali je zbog kiše pomeren i počeo je u petak oko 00:40. Posle drugog seta ponovo je prekunut nešto manje od sat vremena, a po povratku na teren odigrana su samo tri gema.

Vremenska prognoza za petak nije ništa bolja i jasno je da će organizatori imati mnogo problema...

Đoković je u drugom kolu pobedio Adrijana Manarina u tri seta 4:6, 6:2, 6:1, dok je Dimitrov savladao Mišu Zvereva 7:6 (5), 7:5.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track