FEDERER UĆUTKAO AMERIČKE NOVINARE: Bila je dovoljna samo jedna rečenica o Đokoviću, pa da Amerikancima ne padne na pamet da ga išta više pitaju (VIDEO)
Foto: Reuters

PORAZ MU TEŠKO PAO

FEDERER UĆUTKAO AMERIČKE NOVINARE: Bila je dovoljna samo jedna rečenica o Đokoviću, pa da Amerikancima ne padne na pamet da ga išta više pitaju (VIDEO)

Tenis -

Švajcarski teniser Rodžer Federer nije bio mnogo raspoložen da daje izjave posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Sinsinatija, ali je ipak svaki novinar dobio odgovor na svoje pitanje - i to kakav!

Rodžer Federer, drugi teniser sveta, pre svega čestitao je Novaku Đokoviću na tituli u Sinsinatiju i kompletiranju Golden Mastersa.

"Čestitke Novaku na istoriji, zaista je neverovatno šta si dostigao danas i šta si uradio u svojoj karijeri", rekao je Federer na početku konferencije, a onda je usledila salva pitanja vezana za igru Švajcarca, kao i o promašajima prilikom prijema servisa.

fonalni duel pripao srbinu
fonalni duel pripao srbinufoto: AP, EPA/MARK LYONS

Ali, Federer nije bio raspoložen da odgovara na ta pitanja, pa ih je vešto izbegao i američke novinare, koji su prednjačili u postavljanju istih, ućutkao!

"Znate, Novak Đoković je veliki šampion. I, o tome treba da se priča. Ova konferencija za medije ne treba da bude o tome kako sam ja promašivao udarce prilikom prijema drugog servisa, već o tome kako je Đoković ispisao istoriju. To je bar moje mišljenje", rekao je Federer i američke novinare poprilično ućutkao!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track