NOLE, LEGENDO! OVO JE NAJEMOTIVNIJA SCENA US OPENA: Del Potro je sedeo sam u mraku i PLAKAO KAO BEBA, a onda mu je prišao Novak i uradio OVO! (VIDEO)
Foto: EPA

NEPROCENJIVO

NOLE, LEGENDO! OVO JE NAJEMOTIVNIJA SCENA US OPENA: Del Potro je sedeo sam u mraku i PLAKAO KAO BEBA, a onda mu je prišao Novak i uradio OVO! (VIDEO)

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je za nešto više od tri sata uspeo da osvoji US Open po treći put i na taj način stigne svog idola Pita Samprasa po broju osvojenih Gren Slemova.

Ponovo je Novak naterao sportsku javnost širom sveta da mu se pokloni i ućutkao sve koji su sumnjali u njega da se više neće vratiti u vrh tenisa.

Osim toga što je ponovo pokazao kako je veliki na terenu, Novak je jednim gestom pokazao i to kakav je van terena.

Nakon što je pobedio svog velikog rivala Huana Martina Del Potra, koji je i njegov veliki prijatelj, Novak je, videvši da Argentinac neutešno plače na svojoj stolici u mraku, kada su ugašena svetla i sve se pripremalo za ceremoniju dodele pehara, prišao svom protivniku i zagrlio ga najiskrenije od srca u pokušaju da ga uteši.

Nije Delpo mogao da se smiri, a još teže mu je bilo kada mu je Novak iskreno prišao i zagrlio ga kao svoje dete. Šta mu je Novak šapnuo, ostaće nam misterija, ali nema sumnje da su to bile samo reči utehe i ohrabrenja za ranjivog Argentinca.

Svima je bilo poznato kako su njih dvojica veliki prijatelji, a Novak je ovim gestom to ponovo potvrdio.

- Šapnuo mi je da ceni put kojim sam se vratio nakon svih povreda kroz koje sam prošao - otkrio je tajnu Del Potro.

Kurir sport

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track