Najnovije vesti

NOVAK OTKRIO DA LI JE LOPTICA TREBALA DA LETI U FEDEREROVU ZADNJICU! Đoković konačno priznao šta se dogodilo na Lejver kupu: OVERIO SAM GA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

URNEBESNO

NOVAK OTKRIO DA LI JE LOPTICA TREBALA DA LETI U FEDEREROVU ZADNJICU! Đoković konačno priznao šta se dogodilo na Lejver kupu: OVERIO SAM GA! (VIDEO)

Tenis

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prisetio se komične secene sa Lejver kupa, kada je u želji da vrati lopticu u polje protivnika snažno pogodio Federera u zadnjicu.

Novak je u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" otkrio da li je namerno pogodio Federera.

"Znao sam da ćete me to pitati (smeh). Ne, ne, ne... Zakasnio sam na lopticu, ne igram često dubl pa mi je bilo potrebno vreme da se prilagodim u prvih nekoliko gemova, jer je taktički pristup potpuno drugačiji. Jesam ga overio, ali overili su i oni mene u grudi posle nekoliko gemova. Naravno, sve je prošlo kako valja... i on i ja smo dosta uživali tamo", rekao je uz osmeh Novak.

Novak je odlučio da preskoči Peking. Naredni turnir na kom će nastupiti je Masters u Šangaju.

"Biću u Šangaju. Planirano je da igram i Peking, ali zbog odličnih okolnosti u poslednja tri meseca i previše mečeva koje sam odigrao, odlučio sam da ne nastupim tamo. Malo sam bio fizički i mentalno iscrpljen posle Lejver kupa koji je bio zahtevan za sve nas. To mi je dalo mogućnost i priliku da porodično provedem malo više vremena u Beogradu i treniram ovde", rekao je Novak.

Kurir sprot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...