NOLE PROTIV FRANCUZA NA STARTU MASTERSA U ŠANGAJU: Šardi šokirao pred meč sa Đokovićem! Tražio savet kako da pobedi Srbina (VIDEO)
Foto: AP

NJIHOV 12. SUSRET

NOLE PROTIV FRANCUZA NA STARTU MASTERSA U ŠANGAJU: Šardi šokirao pred meč sa Đokovićem! Tražio savet kako da pobedi Srbina (VIDEO)

Tenis -

Francuski teniser Žeremi Šardi plasirao se u drugo kolo mastersa u Šangaju, gde će igrati protiv Novaka Đokovića, a danas je zatražio savet kako da pobedi srpskog tenisera.

Šardi se danas plasirao u drugo kolo pošto je pobedio Nemca Maksimilijana Marterera sa 6:3, 7:5.

Šardi će 12. put u karijeri igrati protiv Đokovića, a on je mislio da će im to biti 15. meč.

Francuz nema nijednu pobedu protiv Novaka.

"Nisam pronašao ključ... pa bih probao nešto drugačije, makar me to ubilo. Nije lako verovati u uspeh kada si izgubio toliko mečeva i nikada nisi osvojio set. Način na koji sam igrao nije dao rezultata. Mislim da sam već probao i neke druge stvari. Ako imate neku ideju, saslušaću", rekao je Šardi kroz osmeh.

Đoković je rekao da je Šardi dobar momak i da ga stalno podseća na njihov skor.

"Dobro se slažemo. U prošlosti sam bio dobar u našim mečevima, uspeo sam da neutrališem njegov prvi servis, ali i da steknem prednost kod drugog servisa i pokušao sam da budem konstantan na mojim servisima, da ga šetam po terenu, pošto se ne kreće najbolje. Pokušavam da otkrijem njegove slabosti", rekao je Đoković.

On je ponovio da je srećan što je u situaciji da se bori za prvo mesto na ATP listi.

Đoković je do sada osvojio tri titule na mastersu u Šangaju.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track