KO JE ĐOKOVIĆEV RIVAL U FINALU Gorostasni Rus je fan Mekgregora i Ronalda, a idol mu je Novakov veliki prijatelj! Oženjen lepoticom koja mu je na upoznavanju rekla da je idiot!
Foto: Reuters

Rus ima zanimljivu biografiju

KO JE ĐOKOVIĆEV RIVAL U FINALU Gorostasni Rus je fan Mekgregora i Ronalda, a idol mu je Novakov veliki prijatelj! Oženjen lepoticom koja mu je na upoznavanju rekla da je idiot!

Tenis -

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković od 15 časova u Bersiju će igrati finale poslednjeg Mastersa u sezoni.

Poslednja prepreka u pohodu na 33. titulu u masters seriji, a petu u Parizu, je Rus Karen Hačanov, koji će od ponedeljka biti 12. igrač na svetu. Ovo je njegovo prvo finale na Mastersima.

Gorostasni Rus (visok 198 cm) je u polufinalu šokirao Dominika Tima i time potvrdio da se nalazi u odličnoj formi, pošto je pobedio u deset od poslednjih 11 mečeva.

foto: Instagram

Karen potiče iz sportske porodice, pa nije čudo da je reket držao u rukama već sa tri godine. Kako kaže, njegovi idoli su sunarodnik Marat Safin i veliki Novakov prijatelj, Argentinac Huan Martin del Potro.

Veliki je fan Konora Mekgregora, Kristijana Ronalda i Lebrona Džejmsa, a da nije teniser oprobao bi se u košarci.

Nema lepe uspomene na mečeve protiv srpskih tenisera. U jedinom meču sa Novakom je poražen na ovogodišnjem Vimbldonu, a kao najteži poraz izdvaja onaj u Dejvis kupu od Viktora Troickog.

Đoković – Hačanov Novak Đoković juri 33. titulu na Masters turnirima, protiv Hačanova je igrao ovog leta na Vimbldonu i dobio ga sa 3:0. Nova Đokovićeva pobeda plaća se kvotom 1,15. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Đoković – Hačanov.

Iako mlad, 22. godišnji Rus je već dve godine u braku. Suprugu Veroniku Šklijaevu je upoznao kada je imao osam godina, a taj prvi susret je pratila anegdota.

"Upoznali smo se na aerodromu. Igrao sam se sa kolicima za prtljag i slučajno je udario. Rekla je svojoj majci: "Kakav idiot!".

foto: Instagram

Kurir sport Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track