ČAK SU I ZVEZDE NAKLONJENE NOVAKU: Evo šta astrologija predviđa Đokoviću u 2019. godini! Cela Srbija će se PODIĆI NA NOGE!
Foto: Reuters

zanimljivo

ČAK SU I ZVEZDE NAKLONJENE NOVAKU: Evo šta astrologija predviđa Đokoviću u 2019. godini! Cela Srbija će se PODIĆI NA NOGE!

Tenis -

Poznati astrolog Velimir Remić dao je svoje viđenje naredne 2019. godine.

Osim predviđanja toga šta čeka celu Srbiju i srpski narod, Remić je prognozirao šta može Novak Đoković u narednoj kalendarskoj godini i kakvi ga rezultati očekuju.

Prema rečima ovog poznatog astrologa Novaka očekuje veoma uspešna i berićetna 2019. godina.

''Novak Đoković ulazi u period velike stabilnosti, dobrog zdravlja, optimizma, sreće, radosti i velikih uspeha na međunarodnim takmičenjima. Biće u top formi i obradovaće naciju novim peharima i fenomenalnim rezultatima,'' rekao je Remić za poznatu agenciju Gazeta.

Novaka uskoro očekuje poslednji turnir u ovoj godini, završni turnir u Londonu. Kao što je već svima poznato Đoković će ovu kalendarsku godinu završiti kao prvi teniser sveta i sa nagradom za najveći napredak na ATP listi. Njegov trener Marijan Vajda će takoće obogatiti vetrinu nagradom za najboljeg teniskog trenera u tekućoj godini.

Ostaje pitanje da li će se ostvariti predviđanja atstrologa Remića i da li je uopšte moguće da za Novaka može biti bolja godina od ove.

Ne ostaje nam puno da saznamo.

Kurir sport/Gazeta

Foto: Privatna arhiva, AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track