Najnovije vesti

ČAK SU I ZVEZDE NAKLONJENE NOVAKU: Evo šta astrologija predviđa Đokoviću u 2019. godini! Cela Srbija će se PODIĆI NA NOGE!
Foto: Reuters

zanimljivo

ČAK SU I ZVEZDE NAKLONJENE NOVAKU: Evo šta astrologija predviđa Đokoviću u 2019. godini! Cela Srbija će se PODIĆI NA NOGE!

Tenis

Poznati astrolog Velimir Remić dao je svoje viđenje naredne 2019. godine. 

Osim predviđanja toga šta čeka celu Srbiju i srpski narod, Remić je prognozirao šta može Novak Đoković u narednoj kalendarskoj godini i kakvi ga rezultati očekuju. 

 

Prema rečima ovog poznatog astrologa Novaka očekuje veoma uspešna i berićetna 2019. godina. 

 

''Novak Đoković ulazi u period velike stabilnosti, dobrog zdravlja, optimizma, sreće, radosti i velikih uspeha na međunarodnim takmičenjima. Biće u top formi i obradovaće naciju novim peharima i fenomenalnim rezultatima,'' rekao je Remić za poznatu agenciju Gazeta. 

 

Novaka uskoro očekuje poslednji turnir u ovoj godini, završni turnir u Londonu. Kao što je već svima poznato Đoković će ovu kalendarsku godinu završiti kao prvi teniser sveta i sa nagradom za najveći napredak na ATP listi. Njegov trener Marijan Vajda će takoće obogatiti vetrinu nagradom za najboljeg teniskog trenera u tekućoj godini. 

 

Ostaje pitanje da li će se ostvariti predviđanja atstrologa Remića i da li je uopšte moguće da za Novaka može biti bolja godina od ove. 

 

Ne ostaje nam puno da saznamo. 

 

 

Kurir sport/Gazeta 

Foto: Privatna arhiva, AP 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...