ŽAO MI JE ZBOG SVEGA, NIJE TREBALO DA ISPADNE OVAKO: Oglasio se i Zverev posle skandala u Londonu!
Foto: AP

svako svoju priču

ŽAO MI JE ZBOG SVEGA, NIJE TREBALO DA ISPADNE OVAKO: Oglasio se i Zverev posle skandala u Londonu!

Tenis -

Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u finale završnog Masters turnira u Londonu, pošto je danas pobedio Rodžera Federera.

Pažnju javnosti privukao je detalj iz taj-brejka prvog seta kada je Zverev prekinuo poen jer je sakupljač loptica ispustio jednu.

Povodom ovog incidenta, ali i zviždanja publike na kon meča, oglasio se Nemac koji je na konferenciji za medije izjavio kako mu je žao zbog učinjenog.

"Želeo bih da se izvinim za situaciju u taj-brejku. Loptica je ispala iz džepa skupljača loptica. U pravilima piše da se poen u tom slučaju ponavlja", rekao je Zverev. Publika je neprijatno zviždala, da je čak i Anabel kroft morala da reaguje. "Ne znam zbog čega zviždite. Mislim da biste trebali da pokažete više poštovanja!" opomenula je Kroftova londonsku publiku, a Zverev je nastavio. "Izvinio sam se Rodžeru na mreži. Rekao mi je da je sve u redu i da je sve po pravilima. Želim da se izvinim publici. Ovde ima mnogo Rodžerovih navijača, i zbog svega što je postigao zaslužuje da ima većinu na svojoj strani, posebno ovde u Londonu gde je imao sjajne rezultate. Publika je ove nedelje bila izvanredna, mislim da je tako bilo i tokom celog meča. Žao mi je što se sve dogodilo, nisam želeo bilo koga da uznemirim, to je sve što imam da kažem", zbunjen je bio i sam Zverev što je morao da se pravda za nešto što je bilo tako očigledno.

Kurir sport

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track