OVO JE MOJ NAJBOLJI TENIS OVE NEDELJE: Đoković prezadovoljan posle pobede nad Andersonom! Evo šta očekuje od finala sa Zverevim!
Foto: Reuters

london

OVO JE MOJ NAJBOLJI TENIS OVE NEDELJE: Đoković prezadovoljan posle pobede nad Andersonom! Evo šta očekuje od finala sa Zverevim!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale završnog Mastersa u Londonu, pošto je večeras na impresivan način savladao Kevina Andersona iz Južne Afrike 6:2, 6:2.

Novak je posle meča preneo svoj prve utiske publici u Londonu.

- Mislim da je ovo bio najbolji meč koji sam odigrao ove nedelje. Došao je u pravom trenutku. Kevin je igrao odličan tenis ove nedelje, izašao je na teren i odmah izgubio servis i to je napravilo razliku. Uspeo sam da iskoristim njegov drugi servis, a moj je funkcionisao veoma dobro, rekao je Novak.

- Zadovoljan sam da mogu konstantno da igram na najvišem nivou poslednjih pet, šest meseci. Mnogi igrači su umorni došli na ovaj turnir koji je jedan od najvažnijih u sezoni i pokšavamo da pronađemo sve što je ostalo snage.Moguće je da sam servirao najbolje dosad, imati više aosva od Kevina to se ne dešava tako često. Pogotovo ne meni.

A onda je pričao o Nemcu Zverevu i očekivanju od samog finala.

- Igrali smo dobro u grupnoj fazi, mislim da nije bio na svom najboljem niviou, ali je protiv Federera bio odličan. Podiže niovo igre. Pristupiću mu slično kao i ovom meču, boriću se za svaki poen. To će biti poslednjii meč za obojicu i bolji neka pobedi.

Finale je na programu u nedelju od 19 časova.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track