ON JE TRENUTNO NAJPOPULARNIJI HRVAT: Voli da se tetovira i u vezi je sa 12 godina mlađom teniserkom! I Jelena Janković ga dobro pamti (FOTO)
Foto: Reuters

U ŽIŽI

ON JE TRENUTNO NAJPOPULARNIJI HRVAT: Voli da se tetovira i u vezi je sa 12 godina mlađom teniserkom! I Jelena Janković ga dobro pamti (FOTO)

Tenis -

Željko Krajan je kao selektor doveo Dejvis kup reprezentaciju Hrvatske do "salatare".

Hrvati su minulog vikenda u finalu pobedili Francusku u Lilu i drugi put u istoriji osvojili Dejvis kup. Najveće zasluge pripisuju se upravo Krajanu.

Krajan (39) nije imao uspešnu igračku karijeru, najdalje je dogurao do 88. mesta na ATP listi, a reket o klin okačio je već sa 24 godine, zbog povreda.

Međutim, kao trener se proslavio saradnjom sa brojnim teniserkama, pre nego što je postao selektor Dejvis kup reprezentacije.

Ruskinju Dinaru Safinu je 2009. odveo do prvog mesta VTA liste, zatim je sa mnogo uspeha radio i sa Dominikom Cibulkovom, zatim i Lorom Robson, a trenirao je i Jelenu Janković.

Na kraju je vodio Slovenku Polonu Hercog, koja mu je kasnije postala devojka. Par je i dalje u srećnoj vezi.

"Više sam joj pomagao nego što je to bio klasičan odnos trener - teniserka. Nije joj bilo lako, a ni meni. Zbog pritiska, dokazivanja i svega toga", rekao je Krajan u intervjuu za "Nacional" o vezi sa 12 godina mlađom Polonom.

We love this place! Beautiful and peaceful...???

A post shared by Polona Hercog (@hercogpolona) on

Osim Polone, Krajan obožava i tetovaže.

Na desnoj nadlaktici ima istetovirane katedralu, Isusa i anđela.

"Tetoviranje je trajalo ukupno 15 sati. Možda je dobro da više nemam previše vremena, ko zna šta bih inače već napravio od sebe. Imam ih, pet, šest, ali nisam još gotov. Sviđaju mi se tetovaže, pratim trendove. Kad nađem vremena, opet ću na sto", kaže Željko Krajan.

Vjeruješ?... #believingiseverything

A post shared by Zeljko Krajan (@zeljkokrajan) on

foto: Starsport©

(24.sata.hr/Kurir.rs, Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track