OVO JE LEPA SRPKINJA KOJA JE OČARALA HRVATE: Evo šta Marijana Veljović kaže o pesmi koji su joj pevali Vatreni posle finala Dejvis kupa (VIDEO)
Foto: EPA/YOAN VALAT

PAMTIĆE LIL DO KRAJA ŽIVOTA

OVO JE LEPA SRPKINJA KOJA JE OČARALA HRVATE: Evo šta Marijana Veljović kaže o pesmi koji su joj pevali Vatreni posle finala Dejvis kupa (VIDEO)

Tenis -

Srpkinja Marijana Veljović delila je pravdu u finalu Dejvis kupa u Lilu, u kome je Hrvatska pobedila Francusku i domogla se "salatare".

Kragujevčanka je sjajno odradila posao na mečevima između Conge i Čilića prvog dana, kao i u odlučujućem duelu između Puja i Čilića.

Veljovićeva (31) je očarala i Hrvate, koji su joj posvetili pesmu "Slatka mala Marijana"...

"Krajnje simpatična pesma", kratko je prokomentarisala Marijana u razgovoru za B92.

Suđenje finala Dejvis kupa smatra vrhuncem karijere.

"Fenomenalan osećaj. Vrhunac moje dosadašnje karijere i nešto što ću pamtiti čitavog života. Raditi posao koji volite pre svega i biti u mogućnosti da doživite atmosferu od 26.000 ljudi koji su tu da podrže svoje zemlje, biti u centru dešavanja svega toga je nešto što bi moralo da se doživi da bi moglo da se prepriča", rekla je Kragujevčanka.

Ona je ranije ove godine sudila i finale ženskog singla Australijan opena. Za očekivati je da dobije poverenje i na nekom muškom gren slem finalu.

"Ne znam da li ću u 2019. imati priliku da sudim finale gren slema. Nadam da će mi se do kraja karijere ukazati takva prilika, svakako bih to volela".

Svejedno joj je da li sudi teniserima ili teniserkama.

"Ne pravim podelu, svaki meč je težak na svoj način, bez obzira da li je muški ili ženski", zaključila je Marijana Veljović.

(B92/Foto: EPA/YOAN VALAT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track