BILO JE UŽASNO, ZASTRAŠUJUĆE... TRAGEDIJA! NISAM MOGAO DA TRENIRAM! Nadal prvi put otvoreno pričao o potresnom događaju koji je preživeo! (FOTO)
Foto: Reuters

otvorio dušu

BILO JE UŽASNO, ZASTRAŠUJUĆE... TRAGEDIJA! NISAM MOGAO DA TRENIRAM! Nadal prvi put otvoreno pričao o potresnom događaju koji je preživeo! (FOTO)

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal ne krije da se veoma potresao zbog strašnih poplava koje su ove godine zadesile njegovu Majorku.

“Bilo je užasno, zastrašujuće i veoma tužno. Dogodilo se u selu pored našeg, pet-šest kilometara odavde. Bio je to težak dan. Doživeo sam tu tragediju vrlo lično i izuzetno sam tužan zbog izgubljenih života i zbog ljudi koji su izgubili imovinu. Dan posle poplave sam bio na terenu deset minuta i rekao sam: ‘Ljudi, ne mogu da treniram‘. Vratio sam se, bio sam ovde sa prijateljima, a onda smo rešili da odemo i da pomognemo u raščišćavanju", rekao je u intervjuu za CNN Nadal.

foto: Printskrin

U zastrašujućim poplavama koje su zadesile Majorku u oktobru život je izgubilo 12 ljudi.

32-godišnji Španac se uspešno oporavlja do povrede i sprema se za narednu sezonu.

“Za mene je to uvek izazov, da se vratim posle teškog perioda i posle povreda. Radili smo na nekim novim stvarima u igri, mislim da je najvažnije izlaziti na teren sa strašću i sa željom da u nečemu napreduješ“, kaže Španac.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track