IMALA SAM 120 KILOGRAMA, HTELA SAM DA SE UBIJEM! Jelena Dokić šokirala javnost priznanjem koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim
Foto: Pritnscreen/Instagram, Profimedia

STRAŠNO

IMALA SAM 120 KILOGRAMA, HTELA SAM DA SE UBIJEM! Jelena Dokić šokirala javnost priznanjem koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim

Tenis -

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić ne prestaje da šokira svetsku javnost ni posle više od godinu dana od kada je objavila autobiografiju "Nesalomiva".

Njena autobiografija podigla je veliku prašinu, jer se bazira na torturi koju je trpela od oca Damira. Između ostalog, Jelena je napisala da je razmišljala o samoubistvu, a sada je otkrila da nije samo razmišljala već i da je bila blizu izvršenja tragičnog čina.

"Povukla sam se iz tenisa a da nisam ustvari znala u kom smeru želim dalje da idem. Nisam bila spremna za to, tad su počeli i problemi sa kilogramima. Kada ste profesionalni sportista, vi ste u nekoj vrsti mehura od sapunice, ali to nije stvarnost. Sve vam se servira, trening, hrana, putovanja, tako da je vratiti se u normalan život jako teško", priznala je Dokićeva u intervju za nedeljni "Herald San".

foto: Tanjug/AP/Instagram

"Knjiga je oslobodila mnoge emocije koje sam držala u sebu dugo vremena. Srećna sam sada, ali težina mi i dalje pravi problem, to je taj deo slagalice koji mi nedostaje da sve bude savršeno", kaže Jelena.

Ona je sebi postavila cilj, da sa 99 kilograma, koliko je imala kada se merila prvog dana decembra 2018. za šest meseci smrša na 66 kilograma. Uz to, na predstojećem Australijan Openu će se baviti komentatorskim poslom za Kanal 9, tako da kaže da je sada sve dobro za nju.

foto: EPA Migel Sierra

Sredila se i na privatnom planu. I dalje je u vezi sa Tinom Bikićem i to već 15 godina, ali već dve godine žive zajedno u Melburnu. Jelena kaže da joj je on bio velika podrška tokom svih tih teških godina.

"Prošli smo zajedno kroz dobro, loše i užasno. On je bio ključ u mom povratku u život sa tačke kada sam pomišljala čak i da se ubijem. Imamo nekoliko ciljeva u narednih nekoliko godina. Brak je prvi i definitivno želimo da postanemo roditelji pre ili kasnije. Podizanje dece i davanje podrške njima da uspeju u životu, veoma je važna stvar za mene, jer će to biti sasvim drugačije od onog što je bilo u mojoj porodici", zaključila je Dokićeva.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track