NOVAK JOŠ JEDNOM DOKAZAO SVOJU VELIČINU: Đoković se obratio Mareju, a od onoga što mu je poručio ZASTAĆE VAM KNEDLA U GRLU! (FOTO)
Foto: Profimedia

EMOTIVNO

NOVAK JOŠ JEDNOM DOKAZAO SVOJU VELIČINU: Đoković se obratio Mareju, a od onoga što mu je poručio ZASTAĆE VAM KNEDLA U GRLU! (FOTO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković putem društvenih mreža poslao je emotivnu poruku svom velikom rivali, ali i prijatelju Endiju Mareju.

Marej je kroz suze otkrio da će, ako izdrži napore, najkasnije do kraja Vimbldona da završi karijeru.

Povodom toga oglasio se i Novak đoković koji je uputio reči podrške slavnom Britancu.

"Tarbes, Francuska 2001, 'Les Petite As'. Prvi put kada smo se sreli i igrali.

Nešto mi je još tada govorilo da ćemo imati neverovatno rivalstvo i da ćemo iskusiti međusobne dvoboje na najvećoj sceni u mnogim godinama koji dolaze.

Ono što ti sada radiš nije ništa drugo do hrabro i inspirišuće. Kada sam te pre neki dan sreo, nisam mogao da rečima iskažem saosećanje za ono kroz šta prolaziš.

Kao sportista, kao kolega teniser i prijatelj, poštujem i potpuno podržavam svaki tvoj pokušaj da se nadmećeš na najvišem nivou, i na Australijan openu i na onome što sledi. A šta god da se desi, uvek ću se rado sećati naših nestvarnih mečeva tokom svih ovih godina. I biću zahvalan za to iskustvo. Endi, veliki zagrljaj od mene. Ostani jak", napisao je u emotivnom obraćanju Novak Đoković.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track