JAKA SRPSKA EKIPA NA TRIBINAMA U MELBURNU: Dejan Stanković i Miloš Ninković na Australijan openu navijaju za Novaka Đokovića
Foto: privatna arhiva

FUDBALERI BODRE TENISERA

JAKA SRPSKA EKIPA NA TRIBINAMA U MELBURNU: Dejan Stanković i Miloš Ninković na Australijan openu navijaju za Novaka Đokovića

Tenis -

Prvi tenski gren slem sezone uskoro počinje, a Novak Đoković, koji pretenduje na sedmu titulu u Melburnu, po svoj prilici imaće veliku podršku sa tribina.

Dejan Stanković i Miloš Ninković već su najavili da će uživo pratiti mečeve najboljeg tenisera sveta i zdušno navijati za njega.

Stanković je doputovao u Australiju gde ga je dočekao Ninković, nekadašnji saigrač iz reprezentacije, koji sa velikim uspehom poslednjih godina igra u ekipi Sidneja.

Prvenstveni razlog Stankovićevog dolaska u Australiju je održavanje njegovog fudbalskog kampa za dečake i devojčice od devet do 15 godina, koji će od 16. do 25. januara biti organizovan u Melburnu, Brizbejnu i Sidneju.

Posle velikog uspeha koji je kamp Deki5 ostvario na Zlatiboru u svom premijernom izdanju 2018. godine, na ideju i poziv Miloša Ninkovića, Stanković je sa zadovoljstvom prihvatio ponudu da sa svojim timom trenera deo svog fudbalskog umeća podeli sa decom u Australiji.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track