ĐOKOVIĆU SAM NA SILU GURAO NEKE STVARI! Legendarni Amerikanac iskreniji nego ikad! Agasi BEZ DLAKE NA JEZIKU pričao o saradnji sa Novakom i konačno priznao gde je GREŠIO!
Foto: Profimedia

bivši trener otvorio dušu

ĐOKOVIĆU SAM NA SILU GURAO NEKE STVARI! Legendarni Amerikanac iskreniji nego ikad! Agasi BEZ DLAKE NA JEZIKU pričao o saradnji sa Novakom i konačno priznao gde je GREŠIO!

Tenis -

Bivši trener Novaka Đoković, legendarni Amerikanac Andre Agasi, potpuno otvoreno je pričao o saradnji koju je imao sa srpskim teniserom.

Novinari su pitali Agasija da li smatra da bi Novak uspeo da se vrati na vrh da je nastavio da radi sa njim. Legendarni Amerikanac je dao veoma zanimljiv odgovor.

"To je dobro pitanje. Teško je ući u nečiju glavu. Nadam se da sam u nečemu doprineo, ali, znate, za to je potrebno dvoje. Verovatno ima mnogo stvari koje sam mu tokom naše saradnje na silu gurao. Ne znam da li je bilo potrebno više vremena da te stvari svari ili sam samo stvorio dodatni nemir u njegovom životu", iskren je Agasi.

Agasi tvrdi da mu je drago što je Novak ponovo na vrhu i da i dalje navija za Srbina.

"Bilo kako bilo, tenis je dobio ono što zaslužuje, a to je Đoković na najvišem nivou. Kada sam počeli da radimo, bio sam ubeđen da će osvajati dva Slema godišnje u naredne tri-četiri sezone i sigurno je na dobrom putu da to učini".

Andre Agasi je trenutno trener bugarskog tenisera Grigora Dimitrova.

Umeo je Conga da namuči Đokovića, ali nije savladao srpskog tenisera još od 2014. U međuvremenu je pao na 177. mesto na ATP listi i sada je apsolutni autsajder sa kvotom 6,80 na pobedu Francuza.Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Đoković – Conga.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track