STIDIŠ LI SE RODŽERE?! Na BESRAMAN način Švajcarac osvojio prvi set! NAJSKANDALOZNIJI taj-brek u istoriji tenisa! (VIDEO)
Foto: EPA

MLADI GRK NIJE MOGAO DA VERUJE STA SE DESAVA

STIDIŠ LI SE RODŽERE?! Na BESRAMAN način Švajcarac osvojio prvi set! NAJSKANDALOZNIJI taj-brek u istoriji tenisa! (VIDEO)

Tenis -

Švajcarski teniser Rodžer Federer na sraman način došao je do prednosti u setovima protiv mladog grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa.

Federer i Cicipas igrali su veoma uzbudljiv taj-brek prvog seta. Nakon nekoliko set lopti na obe strane, Rodžer je došao do nove šanse da završi set (12:11).

Usli su u ozbiljnu razmenu udaraca, a inicijativu je imao mladi grčki teniser. U jednom momentu Cicipas je poslao loptu na liniju, a neko od Rodžerovih navijača je glasno uzviknuo "aut".

Besraman potez navijača poremetio je Cicipasa koji pravi grešku i tako prepušta set rivalu.

Cicipas nije zanao šta ga je snašlo, stajao je u neverici i posmatrao sudiju, dok se Rodžer pravio kao da se ništa neobično nije dogodilo. Ostaje nejasno zašto sudija Džejms Kjotavong nije prekinuo poen kad se dogodio incident, s obzirom na važnost istog.

Međutim, Cicipas nie dozvolio da ovaj sraman incident utiče na njega u nastavku meča. Zaigrao je sjajno, napravio je veliki preokret i došao do najvećeg trijumfa u karijeri. Uspeo je da savlada aktuelnog šampiona rezultatom 3:1 (6:7, 7:6, 7:5, 7:6).

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track