NOVAK NATERAO I VILANDERA DA MU SKINE KAPU: Evo šta je o Đokovićevoj pobedi nad Medvedevim rekao najveći kritičar najboljeg tenisera sveta (VIDEO)
Foto: Printrsceen

ŠVEĐANIN PREDVIDEO NEIZVESTAN MEČ

NOVAK NATERAO I VILANDERA DA MU SKINE KAPU: Evo šta je o Đokovićevoj pobedi nad Medvedevim rekao najveći kritičar najboljeg tenisera sveta (VIDEO)

Tenis -

Novak Đoković je naterao čak i svog najvećeg kritičara Matsa Vilandera da spusti loptu i pohvalno govori o njemu.

Šveđaninu je smanjen prostor za kritike na račun Novaka od polovine prošle godine, kada je srpski teniser krenuo u pohod na prvo mesto ATP liste.

Tako je i sada na Australijan openu, gde je Đoković zabeležio četiri pobede, zaključno sa današnjom nad Rusom Danilom Medvedevim - 6:4, 6:7, 6:2, 6:3.

Legendarni švedski teniser je ponovo pohvalno govorio o Srbinu, ali je izlaganje ponovo počeo svojim čuvenim: "Očekivao sam"...

"Očekivao sam neizvestan meč, jer je Medvedev talav. Novak ne voli kad dobija ravne loptice, kao što je Medvedev činio bekhendima. Takođe, i servis mu je bio dobar. Međutim, Đoković zna da ako meč sa Medvedevim uđe u treći sat, Rus to ne može da izdrži", komentarisao je Vilander.

On je nahvalio i Medvedeva, nazvavši ga strašnim udaračem, ali je konstatovao da ipak nije imao snage da se izbori za još jedan set.

"Nije baš dobra taktika kad nameravate da ubedljivo pobedite Đokovića", zaključio je Mats Vilander.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track