VILANDER NIKADA, ALI NIKADA NIJE PRIČAO OVAKO O NOVAKU!  Bio je najveći KRITIČAR Srbina, a sada je postao njegov NAJVERNIJI FAN! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NOLE GA ODUŠEVIO

VILANDER NIKADA, ALI NIKADA NIJE PRIČAO OVAKO O NOVAKU! Bio je najveći KRITIČAR Srbina, a sada je postao njegov NAJVERNIJI FAN! (VIDEO)

Tenis -

Novak Đoković na impresivan način izborio je plasman u finale Australijan opena, pošto je za 85 minuta igre "počistio" sa terena Francuza Luku Puja 6:0, 6:2, 6:2.

Novak je nakon trijumfa rekao da je to bio jedan od najboljih mečeva koje je odigrao u karijeri i sigurno najbolji na Rod Lejver areni.

Legendarni švedski teniser Mats Vilander, nekada veliki kritičar srpskog tenisera, bio je impresioniran Novakovim nastupom u polufinalu.

Mats je sa velikim oduševljenjem pričao o fantastičnoj igri Srbina.

"To je bilo neverovatno. Bio sam tamo, gledao sam, loptica jednostavno nije mogla da prođe pored njega. Jednostavno, ne mogu ni da opišem koliko je to dobro bilo. Ne znam kako treba da igrate tenis da pobedite nekoga ko igra tako dobro", rekao je oduševljeni Šveđanin dodavši:

"Pet neiznuđenih grešaka i dvadesetak vinera, nestvarno. Kada Novak servira tako dobro, vi nemate šansu. Ovo je najbolji meč koji je ikada odigrao na Rod Lejver areni, Novak je to i sam rekao".

Novak će u svom sedmom finalu na Australijan openu igrati protiv Rafaela Nadala. Meč je na programu u nedelju od 9.30.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track