BIĆE I OLGA BROJ 1! NAJBOLJI TRENER NA SVETU UZ SRPKINJU: Saša Bajin preuzima Danilovićevu?!
Foto: TSS

svetska ekskluziva

BIĆE I OLGA BROJ 1! NAJBOLJI TRENER NA SVETU UZ SRPKINJU: Saša Bajin preuzima Danilovićevu?!

Tenis -

U toku pregovori da dojučerašnji trener Naomi Osake i nekadašnji trener Serene Vilijams bude nadređen našoj talentovanoj teniserki.

Saša Bajin, dojučerašnji trener najbolje teniserke sveta Naomi Osake, mogao bi u narednom periodu da preuzme brigu o Olgi Danilović, saznaje Kurir! U toku su pregovori da sjajni Nemac srpskog porekla, koji je pre dva dana raskinuo saradnju s Japankom, postane nadređen našoj talentovanoj teniserki s idejom da i ona, poput Ane Ivanović i Jelene Janković, jednog dana postane broj jedan na svetu.

Olga Danilović je pre nekoliko dana prekinula saradnju s Petrom Popovićem, s kojim je imala ugovor na dva meseca. Naša igračica počela je da ređa lošije rezultate, što je očigledno presudilo u njenoj odluci da krene u potragu za novim trenerom. Saša Bajin iznenada je iskočio u prvi plan posle raskida saradnje s najboljom teniserkom sveta, čime je postao slobodan trener.

foto: Viktor Čerjakov

Bajin je napravio fantastične rezultate s Osakom, koja je od 72. igračice sveta postala najbolja na planeti, a pritom za tako kratak period osvojila i dva grend slema zaredom. Kao takav, mišljenje je da bi on mogao i Olgu da vine u svetski vrh, a jedini kamen spoticanja može biti novac.

foto: Printscreen

Osim sa Osakom, Bajin je ređao velike uspehe i sa Serenom Vilijams i Karolinom Voznjacki, koja je zahvaljujući njemu uspela da se vrati na treće mesto WTA liste iako su je svi već otpisali.

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track