SLEDEĆI RAZGOVOR MORA BITI SA NOVAKOM: Federer u strahu od susreta sa Đokovićem!
Foto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

ima mnogo dilema

SLEDEĆI RAZGOVOR MORA BITI SA NOVAKOM: Federer u strahu od susreta sa Đokovićem!

Tenis -

Švajcarski teniser Rodžer Federer u skorije vreme planira susret i kako je sam istakao ozbiljan razgovor sa prvi teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Federer je razgovarao o Dejvis Kupu sa Rafaelom Nadalom, a istakao je da nije imao vremena da razgovara i sa Novakom.

- Važno je da vidimo kako se Dejvis Kup razvija, da budem iskren. Razgovarao sam sa Rafom tokom turnira. Novaka nisam video. Pretpostavljam da je to moja greška jer sam ranije izgubio. "Opljačkali su" me da ne provedem više vremena tamo - rekao je Federer aludirajući na poraz od Stefanos Cicipasa u četvrtom kolu Melburna.

On je govorio i o razgovoru koji ima nameru da realizuje sa Đokovićem.

- Mislim da do neke mere ja treba da donesem odluku da li treba da budem umešan. Nisam politički aktivan. Nisam u veću igrača. Ali, uvek sam srećan kada slušam o tim stvarima. U nekom trenutku takođe treba biti oprezan sa vremenom, vremenom koje je Novak u veću kao predsednik. Moram da odigram to na pravi način. Mislim da moj sledeći razgovor mora da bude s njim - rekao je Federer i pokazao da strepi od razgovora sa našim asom.

Rekao je da se situacija oko ovih pitanja ponavlja iz godine u godinu, pa mu je poznata i dinamika kako se stvari odvijaju.

- Imao sam neke sastanke sa članovima veća na Australijan openu. Bilo je to baš skoro. Uvek je tako. Uvek je zauzeto, zauzeto i to pre turnira u Melburnu. Nakon toga se svi fokusiraju na tenis. Nakon što se teniska sezona nastavi i ne vidimo se više. Ali, stvari će ponovo izaći na površinu na Indijan Velsu. Bilo dobro ili loše, to će se desiti - završio je Federer.

Kurir sport / sport360.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track