VERUJE U OPORAVAK SVOG SINA Džudi Marej: Endi će dati sve od sebe da se vrati na teren
Foto: Profimedia

OPORAVLJA SE POSLE OPERACIJE KUKA

VERUJE U OPORAVAK SVOG SINA Džudi Marej: Endi će dati sve od sebe da se vrati na teren

Tenis -

Majka tenisera Endija Mareja rekla je da će trostruki grend slem šampion dati sve od sebe da se vrati profesionalnom tenisu, posle operacije kuka.

Bivši prvi teniser sveta je u januaru podvrgnut operaciji kuka. On je pre toga na konferenciji za medije Australijan openu rekao da dugo trpi bolove, da razmišlja o operaciji i da bi želeo da završi karijeru na Vimbldonu, ali da nije siguran da li će izdržati do tada.

Upitana kako se oporavlja, njegova majka Džudi Marej rekla je: "Prilično dobro".

"Nije mnogo prošlo od operacije, vreme će pokazati. Niko ne zna kako će se oporaviti, gledajući dugoročno. Dobro je psihički i svi se nadamo najboljem", rekla je ona za Skaj.

"Ali, da vam kažem, ako neko to može da uradi, to je Endi, pošto će u oporavak uložiti srce i dušu, kao i svaki put", dodala je Džudi Marej.

Endi Marej je mimo očekivanja prikazao dobru igru u velikoj borbi u pet setova protiv Roberta Bautiste Aguta, u prvom kolu Australijan opena.

"Bilo mi je teško da gledam kako priča o svojim problemima. Teže mi je bilo da gledam konferenciju za medije u Melburnu nego meč. Kada je igrao meč u Australiji, svi oko njega smo znali koliko je bolova trpeo dugo i šta je njegovo telo trpelo. Ali, bilo je tipično za njega da prikaže takvu igru i da se bori na taj način. Ušao je u borbu i možda je i zaboravio na bol, ali te noći sam bila izuzetno ponosna na njega", rekla je Džudi Marej.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track