MASTURBIRANJE NA TERENU, PONIŽAVANJE RIVALA, SVAĐE SA SUDIJAMA... Nik Kirjos je najveći SKANDAL majstor svetskog tenisa, a OVO su njegove najveće ludosti (VIDEO)
Foto: Profimedia/Printscreen

NADALA JE DOVEO DO LUDILA

MASTURBIRANJE NA TERENU, PONIŽAVANJE RIVALA, SVAĐE SA SUDIJAMA... Nik Kirjos je najveći SKANDAL majstor svetskog tenisa, a OVO su njegove najveće ludosti (VIDEO)

Tenis -

Luda glava! Žestoke svađe sa sudijama, novinarima, protivnicima, zabušavanje na terenu... samo su neke od stvari koje su obeležile karijeru kontroverznog australijskog tenisera Nika Kirjosa.

Talenat nikada nije bio sporan, kada je 2014. godine kao 19-godišnjak izbacio Nadala u četvrtfinalu Vimbldona, mnogi su verovali da će u budućnosti biti najbolji teniser sveta.

Međutim, katastrofalno ponašanje na terenu i van njega uticalo je na razvoj njegove karijere.

Nedavno je u Akapulku osvojio turnir serije 500, a na putu do trofeja je uspeo da eliminiše čak tri tenisera iz top 10. Međutim, Kirjos nije mirovao... Pravio je šou na terenu i van njega. Svađao se sa navijačima, nervirao Nadala, a pred finalni meč je vozio džet-ski.

"To je igrač neverovatnog talenta koji bi mogao da osvaja Gren slem trofeje i bori se za prvo mesto na ATP listi, ali iz nekog razloga je trenutno tu gde jeste. Nedostaje mu poštovanje prema publici, prema rivalima i prema sebi", rekao je nakon poraza Nadal.

Ovo je šesta profesionalna sezona 23-godišnjeg Kirjosa, koji je trenutno 33. teniser sveta.

Podsetićemo vas na skandale koji su obeležili njegovu karijeru...

Jednostavno mu se nije igralo

Samo godinu dana nakon što je eliminisao Nadala, Kirjos je uspeo da izbori plasman u četvrto kolo Vimbldona gde ga je čekao Rišar Gaske. Na tom meču nije bio raspoložen za igru... Svađao se sa sudijom i u nekim poenima namerno odbijao da vrati lopticu. Kasnije je naveo da je razlog za to činjenica da se meč igra na dan kad je hteo da radi nešto drugo, a ne da igra tenis, pa je bio nervozan.

Kokinakis ti je je.ao devojku!

Ljubitelji tenisa u svetu dobro pamte skandal koji se dogodio u Montrealu. Igrao je protiv Vavrinke i u jednom momentu tokom meča dobacio:

"Kokinakis ti je spavao sa devojkom. Žao mi je što moram to da ti kažem".

Devojka Vavrinke je hrvatska teniserka Dona Vekić. Kirjos je zbog ove provokacije bio suspendovan 28 dana i platio je kaznu od 30.000 evra.

"Ne volim tenis!"

Jednom prilikom je priznao da ne voli tenis i da mu je košarka omiljeni sport.

"Ne sviđa mi se tenis kao sport, ne volim ga. Bio sam lud za košarkom, ali roditelji su me gurali na tenis. Mogu da kažem da ne volim ovaj sport", rekao je Australijanac.

Zaboravio patike za meč, na terenu se javio na mobilni...

Na turniru u Sinsinatiju je zaboravio da ponese patike za meč. Još jedan od bizarnih trenutaka iz karijere Australijanca svakako uključuju javljanje na mobilni telefon na terenu.

foto: Printskrin

Masturbiranje na terenu

Prošle sezone na turniru u Kvinsu Kirjos je šokirao publiku kada je sa flašicom vode simulirao masturbiranje. Zbog neprimerenog ponašanja kažnjen je sa 17.000 dolara.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track