FILIP DEMONSTRIRAO SILU: Krajinović razbio Medvedeva i sada čeka Nadala!
Foto: AP

INDIJAN VELS

FILIP DEMONSTRIRAO SILU: Krajinović razbio Medvedeva i sada čeka Nadala!

Tenis -

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu, jer je u trećem kolu pobedio Rusa Danila Medvedeva - 6:3, 6:2.

Krajinović je trenutno 113. igrač sveta, a Medvedev 15, ali je Srbin ipak zabeležio ubedljiv trijumf u njihovom prvom duelu.

Filip je igrao fantastično, imao 18 vinera i samo 13 grešaka, i za samo 78 minuta počistio favorizovanog Rusa.

Srbin je napravio tri brejka na meču, a protivniku nije dozvolio nijednom da mu oduzme servis.

Krajinović je propustio tri meč lopte na servis Medvedeva pri vođstvu od 5:1 u drugom setu, ali je sve nadoknadio već u sledećem gemu kada je stavio tačku na meč.

Prošao je kvalifikacije, pa potom i Kukuškina, Gofana i Medvedeva, i zaslužio je Filip Krajinović da izađe na megdan Nadalu u Indijan Velsu (19.00). A kvota da će Srbin napraviti novu senzaciju je 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Nadal - Krajinović.

Njegov naredni rival biće pobednik meča Rafael Nadal - Dijego Švarcman.

Krajinović je drugi Srbin u osmini finala, dokle je prethodno stigao Miomir Kecmanović savladavši zemljaka Lasla Đerea. Kecmanović se sastaje sa Japancem Jošihitom Nišiokom.

Među 16 najboljih očekuje se i Novak Đoković, čiji je meč sa Filipom Kolšrajberom prekinut posle samo jednog odigranog gema, a nastaviće se kasnije večeras.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track